LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS

I vår fabrik i Årjängs kommun producerar vi påsar och bärkassar av papper. Efterfrågan på dessa produkter är mycket stor och för tillfället byggs kapaciteten ut ännu mer i ett stort investerarprogram. 

LEDIGA TJÄNSTER

LEDIG TJÄNST | 2023-06-16

Sales support till Norbag och Jonsac

Sales support till Jonsac och Norbag

Nu söker vi en sales support till Jonsac och Norbag som är en del av Tingstad Group. Brinner du för försäljning och vill vara en del av vår spännande tillväxtresa? Ta chansen och ansök idag!

 

Om oss

I Töcksfors, beläget i västra Värmland, grundades Norbag. Här och i Bengtsfors bygger vi idag vidare på en mångårig tradition av papperspåstillverkning. Vi är en del av svensk industri med ett förvaltaransvar. Vi värnar om den lokala arbetskraften. Det ger oss en personlig och familjär kultur som vi är måna om att ta vara på. Att tillverka påsar är ett hantverk och hos oss jobbar dedikerade och yrkesskickliga medarbetare.

Jonsac har mer än 65 års erfarenhet av tillverkning av påsar, säckar och emballage av papper. Erfarenhet som vi förvaltat och förfinat under årens lopp för att bli den ledande aktör vi idag är på marknaden. I Otterbäcken vid Vänern, i vår toppmoderna produktionsanläggning, tillverkar vi världsledande säckar och e-handelspåsar av papper. Pappersprodukter som tillverkas av certifierad träråvara av långsamt växande gran och tall vilket ger påsar och säckar som är både tunna och starka.

Om jobbet

Som sales support är det din uppgift att bidra till att öka företagens försäljning genom att bistå kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter, orders och grafiska jobb.

I arbetet ingår försäljning och teknisk rådgivning mot nya och befintliga kunder och övrigt stöd till säljorganisationen, främst via telefon, e-post och brev.

Vid tillfälle är du med och deltar i planeringen, samordningen och deltagandet av mässor, seminarier och andra kund- och leverantörsaktiviteter. Du stöttar kunder och säljare med prover och säljmaterial.

Som sales support är du med övriga medarbetare med och bidrar till att utveckla verksamheten och att företagens mål uppnås. Du rapporterar till vd eller utsedd försäljningsansvarig.

Du kommer även att arbeta med att:

 • Analysera kundens krav, behov och önskemål utifrån t.ex. tekniska specifikationer och ritningar – och vid behov vidarebefordra tekniska ärenden till säljare eller försäljningsansvarig
 • Informera och vägleda kunder om produkter, tekniska egenskaper, priser och eventuella garantiåtaganden
 • Bereda, bevaka och följa upp projekt, offerter, årsofferter och -avtal
 • Koordinera grafiska arbeten i samråd med kund, grafiska avdelningen och klichétillverkare
 • Ha en dialog om kapacitet, inneliggande orders och övriga produktionsrelaterade frågor med produktionsenheten
 • Upprätta och underhålla prislistor och skapa prisstrukturer – i samråd med vd försäljningsansvarig eller säljare
 • Se till att relevant information om kunder och artiklar är uppdaterade i Jeeves
 • Omvärldsbevaka marknaden avseende kunder, leverantörer, konkurrenter, andra samarbetspartners
 • Rapportera reklamationer, avvikelser och tillbud
 • Arkivera ärenden i såväl digital som fysisk form

Om dig

Vi tror att du är en social och öppen person som har lätt för att skapa och upprätthålla kontakter både internt och externt. Inte minst brinner du för försäljning, att ge excellent service och har en fallenhet för att planera och strukturera ditt arbete.

Att hjälpa och stötta dina kollegor ser du som en självklarhet och du är inte rädd för att ta i eller påverka din kompetensutveckling inom tjänsten som sales support.

Du behöver ha en god datorvana och kunna arbeta i Office-paketet. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av försäljning och support.

  Om tjänsten och ansökan

  Norbag och Jonsac erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en växande och stabil koncern. Hos oss får du arbeta med trevliga kollegor och bli en viktig och betydelsefull del av verksamheten.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön efter överenskommelse och placering på vårt huvudkontor i Göteborg, bara två kilometer från Centralstationen. Arbetstider är normalt klockan 08:00-16:30.

  Låter det som en spännande roll? Tveka inte att skicka din ansökan så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande!

  Sista ansökningsdag är den 8 augusti 2023 och tillträde sker enligt överenskommelse.

  Skicka ditt CV, personliga brev och eventuella referenser till torbjorn.rodhe@norbag.com. Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar är du givetvis välkommen att höra av dig.

  Varmt välkommen med din ansökan!

   Nu söker vi på Norbag, som är en del av Tingstad Group, en social och ordningsam löneadministratör som tycker om siffror, struktur och administrativt arbete! Är det du?

    

   I Töcksfors, beläget i västra Värmland, grundades Norbag. Här och i Bengtsfors bygger vi idag vidare på en mångårig tradition av papperspåstillverkning. Vi är en del av svensk industri med ett förvaltaransvar. Vi värnar om den lokala arbetskraften. Det ger oss en personlig och familjär kultur som vi är måna om att ta vara på. Att tillverka påsar är ett hantverk och hos oss jobbar dedikerade och yrkesskickliga medarbetare.

   Som en del i Tingstad Group är vi nu i en expansiv fas där vi erbjuder en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter! Du kommer vara en viktig del inom vårt segment ”produktion” på vårt huvudkontor i Göteborg – där vårt uppdrag är att på ett effektivt och tillförlitligt sätt stödja verksamhetens övergripande mål genom att leverera, informera och driva utveckling inom området löne- och hälsoadministration.